Einar Mattsson nominerat till Årets Fastighetsbolag Bostad – Självklart är det roligt att bli nomerad! Vår ambition är förstås att våra boende ska trivas hos oss och att vi även ska göra positiva avtryck i staden med nya fastigheter, säger Ewelina Holm, kommunikationschef på Einar Mattsson.

Einar Mattsson nominerat till Årets Fastighetsbolag Bostad

Fastighetsgalan

21 september 2021

Einar Mattsson har nominerats till priset Årets Fastighetsbolag Bostad, som delas ut på Fastighetsgalan den 9 februari 2022.

– Självklart är det roligt att bli nomerad! Vår ambition är förstås att våra boende ska trivas hos oss och att vi även ska göra positiva avtryck i staden med nya fastigheter, säger Ewelina Holm, kommunikationschef på Einar Mattsson.

Vad ser ni som er profil och styrka som fastighetsbolag inom bostäder?

– Att vi är långsiktiga och engagerade som fastighetsägare - i vår förvaltning och när vi uppför nya fastigheter. Långsiktighet och engagemang är en del av vårt DNA.

Vad är just nu i fokus för er vad gäller vidareutveckling av ert bostadsbestånd?

– När det går bra för staden går det bra för oss. Därför är det viktigt för oss att på ett hållbart sätt bidra till att de områden där vi verkar blir attraktivare platser att bo på.

Läs mer om Fastighetsgalan och priserna HÄR!

På galans webb kan du fortfarande nominera aktörer till priserna. Och här kan du senare i höst - när alla nomineringar är helt klara - rösta på dina favoriter till de olika priserna.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se