E-handelsjätte till Sveavägen

E-handelsjätte till Sveavägen

Uthyrning

21 mars 2023

Nu är det klart att e-handelsjätten flyttar in i Bonniers fastighet på Sveavägen i Stockholm.

När e-handelsbolaget Lyko sökte nytt huvudkontor i Stockholm för sin verksamhet föll valet på Bonnier Fastigheter och deras fastighet Magasinet på Sveavägen 53. Lokalen på ca 1200 kvm har sex tillhörande terrasser och utsikt över Norrmalms takåsar.

Fastigheten Magasinet har en nära hundraårig historia med Bonnier. Där redaktionslokaler, bokbinderi och ett tryckeri en gång höll till finns nu toppmoderna kontorslokaler men med många originaldetaljer bevarade. Flexibla lösningar har skapats för dagens kreativa företag och verksamheter och här finns en gemensam reception och konferensavdelning.

- Vi ser fram emot att välkomna Lyko med medarbetare till en av fastighetens mest spektakulära lokaler med tornrum och terrasser. Vi hoppas de ska trivas i sitt nya huvudkontor och att detta är början på en lång och god relation, säger Sara Olsson, Uthyrningsansvarig Bonnier Fastigheter.

- Vi är väldigt glada över att flytta till Magasinet på Sveavägen 53 efter sommaren. Läget med tunnelbana och restaurang i samma hus samt flexibiliteten med de gemensamma ytorna i Bonnier Fastigheter Business Center var avgörande i vårt val av lokal. Möjligheten att kunna ta sig hållbart till jobbet var också en viktig parameter, kollektivtrafikens närhet och det generösa cykelgaraget med intilliggande omklädningsrum bidrar till vårt val. Vi har många samarbetspartners som besöker vårt kontor, så flexibiliteten mellan externa och interna möten var prioriterat. Vi har bara fått positiva kommentarer från våra medarbetare och hoppas att alla ska trivas bra i de nya lokalerna, säger Felicia Björklund, Office Manager Lyko.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se