Därför slutar Platzers cfo
Lennart Ekelund, avgående cfo, Platzer. Foto: Platzer

Därför slutar Platzers cfo

Personnytt

1 mars 2018

Lennart Ekelund har valt att säga upp sin anställning som cfo i Platzer Fastigheter och slutar i september 2018.

 

Nu förlorar bolaget en person som, enligt vd P-G Persson betytt mycket för organisationen.

– Lennart har varit en central kugge och klippa i bolaget sedan 2009 och en väldigt nära medarbetare till mig som vd. Utan Lennarts driv och mod i kombination med affärsmässiga och lösningsorienterade synsätt hade Platzer inte varit där det är idag. Den branschspecifika och, i rollen, unika kompetens och kunskap Lennart har och har delat med sig i ett Platzer i ständig tillväxt har gjort det möjligt för bolaget att utvecklas från den lilla uppstickaren till ett av de ledande fastighetsbolagen i Göteborgsområdet, säger Per-Gunnar Persson, vd på Platzer.

Samtidigt menar P-G Persson att Ekelund de senaste åren haft en extremt hög arbetsbelastning i sitt jobb som cfo och han har full förståelse för att Ekelund nu lämnar bolaget för att ägna sig åt annat.

Själv menar den avgående ekonomichefen att han nu kommer att få tid till att starta eget.

- Det har varit fantastiskt roligt att i tio år tillsammans med P-G och övriga kollegor fått vara med om Platzers resa till att bli ett av de ledande fastighetsbolagen i Göteborg. Jag är övertygad om att resan kommer fortsätta till något ännu mer. Det är inget lätt beslut att lämna Platzer, men jag har bestämt mig för att istället låta andra intressen ta större plats i mitt liv och kombinera det med uppdrag i egen verksamhet, säger Lennart Ekelund i en kommentar.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se