Därför går CFO från NP3
Linda Ekman. Foto: NP3

Därför går CFO från NP3

Personnytt

11 maj 2018

Efter sex år i bolaget väljer nu NP3:s CFO Linda Ekman att lämna det Sundsvallsbaserade fastighetsbolaget.

 

NP3:s CFO, Linda Ekman, har beslutat att lämna bolaget. Hon har varit bolagets CFO sedan 2012 och lämnar bolaget på egen begäran.

– Att lämna NP3 Fastigheter för att anta nya utmaningar inom en annan bransch har inte varit ett lätt beslut. Jag har haft förmånen att vara med på den resa som NP3 har gjort från ett litet lokalt fastighetsbolag, genom börsnotering och en ständig tillväxt till det framgångsrika stabila bolaget det är i dag. Att få arbeta tillsammans med Andreas Nelvig och övriga medarbetare, som så starkt brinner för fastighetsaffären i norra Sverige, har varit väldigt givande. Det NP3 jag lämnar har fullt fokus på ökad tillväxt, uthyrning och utveckling och jag är övertygad om att framgångssagan fortsätter många år framöver, säger Linda Ekman, CFO, NP3 Fastigheter.

Linda kommer att vara kvar i bolaget åtminstone fram till den 31 augusti. Rekrytering av en efterträdare har påbörjats.

– Linda har varit en viktig del i NP3s formande till det bolag som det är i dag och jag vill önska Linda ett stort lycka till med sina nya utmaningar. Styrelsen och jag vill rikta ett stort tack för hennes viktiga och uppskattade insatser under hennes tid i bolaget, säger Andreas Nelvig, vd NP3 Fastigheter.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se