Diös vinner pris för hållbarhetsredovisning

Diös vinner pris för hållbarhetsredovisning

Stadsutveckling

7 september 2017

Diös har tilldelats EPRA:s utmärkelse 2017 för största förbättring inom hållbarhetsrapportering enligt EPRA:s rekommendationer.

 

Diös når nu EPRA Gold vilket är den högsta nivån för hållbarhetsredovisning vilket visar på hög standard och transparens. Utmärkelsen annonserades igår vid den årliga EPRA konferensen i London.

EPRA står för European Public Real Estate Association och är en intresseorganisation för börsnoterade fastighetsbolag i Europa. De arbetar för att förbättra standarden och transparensen inom fastighetsbranschen för att skapa ökad trovärdighet och därmed ökad trygghet för investerare.

– Vi har för 2016 tagit stora steg gällande rapportering av vårt hållbarhetsarbete och det är väldigt roligt att vi får denna utmärkelse. Att bedriva en hållbar verksamhet inom alla områden, som genererar långsiktig lönsamhet som tar ansvar för både människa och miljö, är en nyckel till framgång. Vi är övertygande om vår strategi kring hållbar stadsutveckling kommer att driva tillväxt för våra intressenter, våra städer och inte minst för oss själva, säger Kristina Grahn-Persson, chef Affärsstöd Diös Fastigheter.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se