Diös utvecklar nytt i Sundsvall
Foto: Diös Fastigheter

Diös utvecklar nytt i Sundsvall

Uthyrning

14 november 2019

Nu är det klart att gymkedjan STCs lokaler på Storgatan i centrala Sundsvall kommer att totalutvecklas enligt gymkedjans nya moderna och uppgraderade koncept.

STC är Sveriges snabbast växande friskvårdsföretag med över 80 anläggningar från Ystad i söder till Åre i Norr. STC Sundsvall City är en komplett träningsanläggning mitt i stadskärnan som, förutom basutbudet innehållande styrke-, konditions- och gruppträning, även erbjuder funktionell träning, personlig träning och seniorträning. Nyligen presenterade Diös att STC etablerar en helt ny anläggning i det expansiva företagshuset Metropol, vilket blir Diös och STC:s tredje samarbete i Sundsvall.

- Det är mycket glädjande att vi dels förlänger hyresavtalet och utvecklar lokalerna med STC till att bli en av Sundsvalls modernaste träningsanläggningar mitt i city. Nu växlar vi upp vårt samarbete med STC på flera platser runt om i Sundsvalls stadskärna, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

- Vår anläggning på Storgatan har ett mycket bra läge mitt i stadskärnan och är en strategiskt viktig punkt för oss då den fungerar som ett nav för våra medlemmar. Denna satsning innebär att vi kan erbjuda våra kunder en ännu bättre träningsupplevelse och vi ser fram emot nyinviningen i början av februari nästa år. Vi är glada över att ha Diös som partner i flera av våra stora satsningar i Sundsvall just nu där etableringen i företagshuset Metropol är först ut säger, Andreas Forss, regionchef, STC Norrland.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se