Diös utvecklar nytt i Skellefteå
Foto: Diös

Diös utvecklar nytt i Skellefteå

Uthyrning

27 november 2019

Nu är det klart att den italienska satsningen La Cena etablerar sig mitt i centrala Skellefteå.

Bakom satsningen finns Oliver Lundmark och Mikael Lundmark som båda har lång erfarenhet inom restaurangbranschen. La Cena kommer att servera vällagad italiensk mat och dryck till Skellefteborna och tillresta besökare. Just nu utvecklar fastighetsägaren Diös lokalerna till det nya restaurangkonceptet.

Restaurangen kommer finnas på Kanalgatan 43 i centrala Skellefteå vilket är grannfastigheten till det nya Kulturhuset Sara. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna och öppning planeras till slutet av februari.

- När vi slår upp portarna för restaurangen känns det fantastiskt att göra det på bästa läge mitt i stan. Vi kommer att servera vällagad italiensk mat med norrländsk twist på råvaror av högsta kvalitet. Vi ser fram emot att hälsa alla varmt välkomna till oss säger Oliver Lundmark, krögare, La Cena.

- Vi är jätteglada över att La Cena etablerar sig mitt i centrala Skellefteå och bidrar till utvecklingen av stan. Det råder stor tillväxt i Skellefteå just nu och vi ser ett ökat intresse för utvecklade lokaler och nya etableringar och ser fram emot spännande år framöver. Vi önskar La Cena varmt lycka till, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se