Diös utvecklar nytt i Luleå
Foto: Diös Fastigheter

Diös utvecklar nytt i Luleå

Uthyrning

10 juni 2019

Med start i juni kommer lokalerna totalutvecklas till ett nytt modernt kontor med flexibla arbetsplatser och ytor för möten. Inflytt beräknas till början av november.

Cygni är ett IT-konsultbolag som finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö och Östersund. Bolaget erbjuder teknik- och systemlösningar till små och stora företag i alla branscher. Cygni är kända för att skapa naturliga mötesplatser på sina kontor där aktiviteter och umgänge spelar en viktig roll. Som en del i det har företaget utsetts till Bästa arbetsplats sex gånger av stiftelsen Great Place To Work, som genomför medarbetarundersökningar för tio miljoner personer i totalt femtio länder. På kontoret i Luleå kommer cirka tio personer att arbeta. Ambitionen är att växa och bli ännu fler.

- Vi är jätteglada över att hälsa Cygni varmt välkomna som ny hyresgäst till oss. Förutom att vi gillar deras affärsidé så har de också ett liknande mindset som vi har vad gäller utveckling av städer. Deras arbetssätt kring att skapa naturliga mötesplatser går helt i linje med vår egen strategi om stadsutveckling, säger Mikael Lundström, uthyrare, Diös.

- Nu kan vi äntligen ta nästa steg och etablera oss i helt nya fina lokaler på en av Luleås allra hetaste adresser. Diös har hjälpt oss hitta ett perfekt läge som vi tror kommer kunna bidra till att nya flöden av människor tillskapas till stan. Det kommer såklart gynna hela stadskärnan i Luleå, säger Andreas Johansson, vd, Cygni.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se