Diös utvecklar Mora Foto: Diös

Diös utvecklar Mora

Uthyrning

6 december 2018

I vår etablerar sig hälso- och friskvårdskedjan Actic i Diös lokaler på Kyrkogatan 18 mitt i centrala Mora.

 

Inom kort påbörjas ombyggnationen av de 1400 kvadratmeter stora lokalerna som kommer byggas om i sin helhet och utvecklas till en fullskalig gymverksamhet. Inflyttning beräknas ske i april 2019.

– Vi är jätteglada över att kunna erbjuda Actic lokaler mitt i centrala Mora. Det leder till ett större träningsutbud och ökade flöden i staden. Nu ser vi fram emot att utveckla lokalerna tillsammans med vår nya hyresgäst, säger Markus Westman, förvaltare, Diös,

Actic har 178 anläggningar och 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Största marknaden är Sverige med över 120 träningsanläggninar, som erbjuder såväl grupp- som personlig och funktionell träning samt bad och motionssim.

– Via förvärvet av nio anläggningar genom Må Bättre runt om i Dalarna och Gävleborg, etablerade vi oss på allvar i regionen för ett år sedan. Genom att öppna en ny anläggning i egen regi i centrala Mora stärker vi vårt varumärke och vår marknadsposition ytterligare i en region med stark idrottskultur, säger Actics platschef i Mora, Katarina Walsberg.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se