Diös utvecklar i centrala Sundsvall
Foto: Diös Fastigheter

Diös utvecklar i centrala Sundsvall

Uthyrning

11 december 2019

Nu är det klart att kaffebutiken Alezzo etablerar sig på Kyrkogatan i centrala Sundsvall. Här kommer kvalitetsprodukter inom kaffe, te och konfektyr att säljas i butik och online.

Alezzo erbjuder högklassigt kaffe och té från olika delar av världen. Utöver det kommer sortimentet att innehålla konfektyr som lakrits och choklad. Konceptets huvudfokus är hög service och god kunskap för både fysisk försäljning och e-handel.

- Jag är en riktigt kaffeälskare och ser fram emot att erbjuda sundsvallsborna och e-beställare en smakupplevelse i världsklass. Allt kaffe jag säljer är nymalt och chokladen handgjord. Min kundgrupp kommer bestå av kaffeälskare som inte vill tumma på kvalitét och personer som är ute efter lyxiga presenter. Vi kommer också att erbjuda kaffeprovningar vilket ligger helt i tiden med mindre alkohol och mer kaffe, säger Anas Alezzo, ägare, Alezzo kaffehandel.

- Vi är jätteglada över att hälsa Alezzo kaffehandel varmt välkommen till Sundsvall och till oss. Vi gillar deras koncept som bygger på kvalitet och service och tycker att det känns helt rätt i tiden. Vi önskar Alezzo varmt välkommen till Sundsvall och är övertygade om att butiken kommer bidra till stadsutveckling, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se