Diös utvecklar i centrala Falun
Foto: Diös

Diös utvecklar i centrala Falun

Uthyrning

29 augusti 2019

Falu kommun förlänger sitt hyresavtal med fastighetsägaren Diös i centrala Falun och utökar samtidigt sina ytor i Stadshuset med etableringen av Kontakcenters front office på entréplan.

Diös utvecklar Stadshuset interiört till kommunens befintliga och nya verksamhet. Utöver det ses tekniska områden så som energi, drift och ventilation över i syfte att förbättra inomhusmiljön och på sikt leda till en minskning av energianvändningen i fastigheten. På så sätt fortsätter Diös positionera sig som en hållbar aktör på marknaden. Kontaktcenters front office placeras i nya utökade lokaler i fastigheten.

- Vi är glada över att Falu kommun fortsätter att utvecklas med oss i centrala Falun. Vi har haft en god dialog med kommunen sedan en tid tillbaka och kan nu välkomna de till sina nygamla lokaler i Stadshuset kring Stora Torget. Vår vision är att skapa Sveriges mest inspirerande städer och där har kommunen en jätteviktig roll så vi är jätteglada över att fortsätta vårt samarbete framåt, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös.

- Vårt läge vid Stora torget är strategiskt bra så vi är glada över att kunna sitta kvar i nygamla lokaler. Vi ser fram emot att få välkomna personal och besökare tillbaka till renoverade lokaler med en förbättrad inomhusmiljö, säger Lars Ringsby, chef sektor service, Falu Kommun.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se