Diös utvecklar gallerior

Diös utvecklar gallerior

Stadsutveckling

10 juli 2017

Syftet är att skapa en bättre och modernare upplevelse för besökare och bättre förutsättningar för hyresgästerna att kunna utveckla sina verksamheter.

 

Som tidigare berättats utvecklar Diös just nu Bergströms och Falan gallerior i Falun. 

Etapp 1 är inledd sedan en tid och nu är det också klart att Blomsterriket och Kjell & Co flyttar från Bergströms till Falan och öppnar sina respektive nya butiker i slutet av oktober. Scorett flyttar inom Bergströms galleria. De stänger nuvarande butik i slutet av september för att öppna i nyutvecklade lokaler, på samma sida som de nya butikerna Bikbok och Cubus, den 1 april 2018. I höst öppnar även Rituals och Espresso House i Bergströms galleria.

- Det känns riktigt bra att kunna erbjuda anpassade och utvecklade lokaler till Blomsterriket, Kjell & Co och Scorett. Utvecklingen av galleriorna pågår enligt plan och de sista pusselbitarna i etapp 1 börjar falla på plats. Nu ser vi fram emot färdigställande och att kunna erbjuda både nya utbud och renoverade gallerior med start i höst, säger Gabriel Larsson, retailchef, Diös.

Utvecklingsplanen för etapp 1 har varit ett intensivt arbete och nu pågår genomförandet för fullt. Samtliga butiker och kundgångar i Bergströms galleria beräknas vara klara under hösten 2018.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se