Diös utvecklar för Waynes Coffee i centrala Sundsvall
I korsningen Storgatan/Thulegatan utvecklar Diös kafékedjans nya lokaler i Sundsvall.

Diös utvecklar för Waynes Coffee i centrala Sundsvall

Uthyrning

24 september 2021

I vinter slår Waynes Coffe upp dörrarna till sitt kafé hos Diös i Sundsvalls stadskärna.

 

I korsningen Storgatan/Thulegatan utvecklar Diös kafékedjans nya lokaler som får stora fönster ut mot den levande gågatan, utökade ytor och ett uppdaterat skandinaviskt koncept.

Diös påbörjar utvecklingen med start per omgående och Waynes Coffee beräknas välkomna kunder till sina nya lokaler i november.

Waynes Coffee är en svensk franchise-kafékedja och var den första i sitt slag i Skandinavien. Idag finns kedjan över hela Sverige och i åtta länder runt om i världen.

Waynes har funnits i Sundsvall sedan flera år tillbaka och får nu en nystart i nya lokaler som blir belägna i markplan med egen entré.

– Vi är glada över att fortsätta vårt samarbete med Waynes. Vi ökar tillgängligheten och stärker en redan väletablerad mötesplats i stan. Med det nya Clarionhotellet och Tele2:s etablering i höst är vi övertygade om att vi kommer se ökade flöden och nya sätt att röra sig i stadskärnan. Nu ser vi fram emot öppningen i november, säger Maryanne Karlsson, förvaltarem på Diös.

– Vi älskar Sundsvalls stadskärna och är mycket glada över att ta nästa steg i att erbjuda våra gäster det bästa kaffet och en inspirerande fikaupplevelse i city. Vi skapar en mötesplats för fika som både lockar till skönt häng med vännerna, och inspirerande distansarbete över en kopp rykande ekologiskt kaffe i våra sköna soffor, säger Joakim Carlsson, VD på Waynes.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se