Diös utvecklar för globalt försäkringsbolag i Luleå
Norska Gjensidige Försäkring hyr nya och utvecklade lokaler av Diös i Luleå för att kunna fortsätta sin expansion i norra Sverige.

Diös utvecklar för globalt försäkringsbolag i Luleå

Uthyrning

9 september 2021

Ett av Nordens största försäkringsbolag, Gjensidige Försäkring, väljer fastighetsägaren Diös lokaler på Varvsgatan för sin expansion i centrala Luleå. 

Norska Gjensidige Försäkring har cirka 3 700 medarbetare i sex länder och är noterat på Oslobörsen.

Bolaget erbjuder sakförsäkringar i Sverige, Norge, Danmark och Baltikum.

2007 etablerades företaget i Sverige och idag finns de, förutom i Luleå, även i Stockholm och Malmö.

Nu utökar de sina ytor i Luleå för att kunna fortsätta utveckla sin verksamhet i norra Sverige.

Målbilden är att skapa ett modernt och identitetsstärkande kontor. Diös påbörjar utvecklingen av ytorna i början på september och inflyttning beräknas ske 1 december.

 

– Vi är mycket glada över att få utveckla Gjensidige Försäkrings nya kontor på Varvsgatan. Vi märker att efterfrågan på attraktiva och varumärkesbärande kontor där medarbetare vill vara är fortsatt stark, och det är precis det vi vill uppnå i utvecklingen av Gjensidige Försäkrings nya lokaler. Nu ser vi fram emot att få lämna över nyckeln i början på december, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå.

– För oss är platsen för kontoret minst lika viktigt som ytorna i sig. På Varvsgatan får vi ett kontor som uppfyller våra behov och är extra nöjd med den lyhördhet vi hittills har fått från Diös. Vi är glada över samarbetet med Diös och ser fram emot fortsatt gott samarbete framöver, säger Jonas Andersson, skyddsombud, Gjensidige Försäkring.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se