Diös utvecklar Bergströms Galleria
Foto: Diös

Diös utvecklar Bergströms Galleria

Uthyrning

30 augusti 2018

Nu är det klart att streetfood-kedjan Bastard Burgers etablerar sig i Bergströms Galleria i Falun.

 

I samband med det kommer Kronans Apotek att flytta in i nya lokaler i gallerian och utvecklar butiken med sitt helt nya koncept.

Detta är del av fastighetsägaren Diös utveckling av Bergströms Galleria och nu färdigställs lokalerna för inflyttning för de nya hyresgästerna med start vid årsskiftet 2018/2019.

– Det känns riktigt bra att få etablera Bastard Burgers i Bergströms Galleria och att erbjuda nya moderna lokaler till Kronans Apotek. Det blir ett bra komplement till övrigt utbud i fastigheten och bidrar till att göra centrum än mer attraktivt, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna.

Bastard Burgers koncept bygger på hamburgare med inspiration från streetfood i New York, kött från norrländska gårdar och ekologiska råvaror.

– Det nya läget i Bergströms Galleria är klockrent för oss. Vi känner att det finns utrymme i staden för en restaurang med fullt fokus på riktig streetfood med grymma premiumburgare. När vi öppnar i Falun är vi också igång med våra stora menyförändringar där vi bland annat tagit ett rejält grepp om vårt veganska utbud, säger Simon Wanler, grundare och vd, Bastard Burgers.

Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja och har cirka 325 apotek. Kedjan har funnits sedan 2010 och erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet.

– Det nya läget i Bergströms Galleria blir riktigt bra och vi räknar med ett lyft i området vilket kommer attrahera våra kunder. Vi får möjlighet att öppna en ny och fräsch Kronans Apotek i början av 2019. Vi ser fram emot det, säger Carl-Johan Loo, etableringsdirektör på Kronans Apotek.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se