Diös utvecklar åt burgarkedjan
Foto: Diös Fastigheter

Diös utvecklar åt burgarkedjan

Uthyrning

5 december 2019

Nu är det klart att Bastard Burgers etablerar ny restaurang med sitt nya koncept Bastard Concept Store i Shopping Galleria i centrala Luleå.

Bastard Burgers öppnade sin första restaurang i Luleå år 2016 och idag finns 28 enheter fördelat mellan Boden i norr och Malmö i söder. Målet är att ha 29 restauranger i Sverige innan slutet av 2019 och en restaurangetablering utanför Sveriges gränser under 2020.På Bastard Burgers serveras hamburgare gjorda på kött från utvalda norrländska gårdar, högkvalitativa råvaror och tillbehör gjorda med omsorg. Deras nya koncept, Bastard Concept Store, innebär att en pop up-yta med Bastard-merchandise kommer att finnas till försäljning.

- Det är jättekul att vi nu kan presentera en ny spännande etablering i Shopping Galleria. Vi är övertygade om att det kommer att bli en ny mötesplats som bidrar till att fler människor rör sig i centrum. Bastard Concept Store synkar väl med de trender som finns om upplevelsebaserade restaurangbesök och det ska bli spännande att se konceptet live. Vi önskar gänget på Bastard varmt lycka till, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös.

- Luleåborna känner nog mest till vårt ursprungliga koncept i och med vår nuvarande restaurang i Luleå. Den nya restauranger i Shopping blir mer i stil med våra flaggskepp i till exempel Umeå, Malmö och Stockholm med uppdaterad inredning och en helt annan typ av ytor, med bland annat loungesoffor. Här kommer det vara längre sittningar och senare kvällar. Att smälla upp en Bastard Concept Store i restaurangen är något vi funderat på länge, då var har en enorm efterfrågan på vår merchandise och vi är säkra på att Luleå är den bästa platsen att lansera på, säger Simon Wanler, medgrundare och vd, Bastard Burgers.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se