Diös: Tre nya uthyrningar augusti
På Thulegatan i Sundsvall utvecklar Diös en helt ny butik för klädbutiken Nana’s.

Diös: Tre nya uthyrningar augusti

Uthyrning

23 augusti 2021

Augusti har bjudit på både plus och minus för Diös. I Gävle översvämmades bolagets fastigheter i förra veckans skyfall.  Samtidigt presenterar bolaget tre nya uthyrningar i andra städer.

Föra veckan föll 161 mm regn i Gävle på ett dygn vilket orsakade svåra översvämningar. Diös drabbades av mer eller mindre vattenfyllda källare i samtliga sina 33 kommersiella fastigheter i staden.

Men Diös kan glädja sig åt att ha signerat tre nya hyreskontrakt under augusti månad.

I Sundsvalls nya stadskvarter utvecklar Diös en helt ny butik för klädbutiken Nana’s. Den nya butiken får större lokaler, modernt butikskoncept och ett utökat sortiment. Butikens adress blir Thulegatan som är en attraktiv plats för hyresgäster inom segmentet urban service. Nyöppning planeras till mitten av mars 2022.

I början av 2022 blir Vattenregleringsföretagen ny hyresgäst hos Diös på Fritzhemsgatan på Frösön i Östersund. Diös påbörjar nu utvecklingsarbetet av de nya lokalerna som skall bli ett modernt och inbjudande kontorskoncept för 25 medarbetare.. Inflyttning beräknas till 1 februari 2022.

I höst får Mora ett nytt restaurangtillskott i stadskärnan. Det är den nystartade restaurangen Linnéa mat & dryck som etablerar sig hos Diös på Moragatan i centrum. Restaurangen väntas bli en uppskattad mötesplats för mat och nöje mitt i city. Lokalerna anpassas till modern restaurangverksamhet. Öppningen planeras ske till hösten.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se