Diös tecknar avtal med musikstudio

Diös tecknar avtal med musikstudio

Uthyrning

6 maj 2022

Nu växer utbudet av urbana tjänster i fastighetsägaren Diös expansiva kvarter Magne i centrala Umeå.

 I april flyttade musikstudion Traingo Studios in i moderna lokaler på Storgatan och blev granne med bland annat nya Clarion Hotel Umeå och Thulehuset. Musikstudion kommer att erbjuda en mötesplats och helhetslösning för ljud- och musikintresserade.

Diös utvecklar Kvarteret Magne med ett utvecklat och förnyat utbud av högklassigt hotellboende, moderna kontor, attraktiva bostäder och urbana koncept. Nu kompletterar Triango Studios utbudet med ett modernt musikstudiokomplex bestående av två avdelningar: en välutrustad studioverksamhet för en fast månadskostnad, och en professionell musikstudio med fokus på traditionellt studioarbete i form av låtskrivning, arrangering, inspelning m.m. 

–  Vi hälsar Triango Studios varmt välkomna till oss. Ljudburen media ökar i popularitet och vi är övertygade om att detta kommer bli en riktigt bra service för alla ljud- och musikintresserade Umeåbor. Med en strategisk utgångspunkt ett stenkast från det nya Clarionhotellet innebär etableringen även ett mervärde för de som besöker stan, säger David Nygren, uthyrare, Diös Umeå.

– Äntligen har det blivit dags att slå upp dörrarna till Umeås nyaste och mest välkomnande musikstudiokomplex. Sammanhanget i Kvarteret Magne känns helt rätt – här finns ett av stans mest folkrika stråk med en dynamisk kombination av verksamheter. Jag är glad över samarbetet med Diös och den nära dialog vi haft genom hela processen, säger Carl Fredriksson, ägare, Triango Studios.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se