Diös skapar kontor för framtidens arbetssätt

Diös skapar kontor för framtidens arbetssätt

Uthyrning

15 februari 2023

En dynamisk plats för medarbetare, arbetssätt och teknik står i centrum när fastighetsägaren Diös utvecklar fackförbundet Visions nya kontor på Köpmangatan i centrala Luleå.

Vision är en facklig organisation för offentligt och privat anställda med anknytning till kommun, region och kyrka. Nätverket består av drygt 200 000 medlemmar utspridda över hela landet. Vision har varit hyresgäst hos Diös i centrala Luleå sedan 2002, och nu tecknar parterna ett nytt avtal om fem år på den nya adressen.

– Luleå står inför en historiskt stor utveckling där moderna kontor står i fokus. Vi har haft en nära dialog med Vision och delar samma bild kring vad en attraktiv arbetsplats ska innehålla. I takt med att allt fler får upp ögonen för norra Sverige märker vi ett ökat intresse för varumärkesstärkande kontor, för att utveckla både företagskulturen och framtida affärer, säger Åsa Johansson, kommersiell förvaltare, Diös Luleå.

– Vårt nya kontor utvecklas för att främja vårt nya arbetssätt och stärka vår gemenskap. I och med att vi väntas se en kraftigt ökad inflyttningstakt till Norrbotten kommande år – och med det ett växande nätverk av medlemmar – känns det helt rätt i tiden. Diös har varit lyhörda för våra behov och önskemål, och vi är mycket förväntansfulla inför att flytta in i vårt nya kontor på Köpmangatan, säger Dexter Vikingson, projektledare, Vision.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se