Diös premiäretablerar kaféjätte Det här är ett exempel på hur kafékedjans andra butiker ut. Foto: Espresso House

Diös premiäretablerar kaféjätte

Uthyrning

14 juni 2018

Diös håller som bäst just nu på att utvecklar kaffekedjans nya lokaler och koncept. I höst flyttar de in.

 

Nu är det klart att Espresso House etablerar sig på Kyrkgatan 18 mitt i centrala Mora. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna med kaffekedjans nya koncept att stå klart till inflyttningsdatum den 1 oktober. Espresso House etablering är också del av Diös utvecklingsplaner för Mora centrum.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Espresso House lokaler mitt i centrala Mora. Vi har tillsammans med dem tagit fram en lösning för att skapa en modern mötesplats. Etableringen av Espresso House blir ett bra komplement till utbudet i Mora och ligger helt i linje med vår strategi om utveckling av centrum, säger Markus Westman, förvaltare, Diös Mora.

Espresso House gjorde sin första etablering i Lund 1996 och är idag Nordens största coffee shop-kedja med över 400 coffee shops fördelade på fyra länder; Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu gör de sin första etablering i Mora centrum och gör den enligt sitt nya inredningskoncept.

– Mora är en väldigt spännande stad för Espresso House att etablera sig i och vi ser stor potential i stadskärnan tack vare den utveckling som sker där. Vi är mycket glada för samarbetet med Diös och ser nu fram emot att öppna en coffee shop i världsklass, säger Elin Stopner, etablerare, Espresso House.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se