Diös och Swedbank skapar framtidens bank

Diös och Swedbank skapar framtidens bank

 

6 december 2016

- Det är glädjande att vi nu får in Swedbank som hyresgäst i denna lokal, säger Jessica Nyman, Affärsområdeschef, Diös.

I april 2017 kommer Swedbank i Falun att flytta in i nya lokaler bredvid Åhléns, på Åsgatan. Nya Knutpunkten och gatans förlängning mot busstorget har bidragit till ett ökat flöde av människor i området, vilket skapar en större attraktivitet för kvarteret. Diös utvecklar nu lokalen tillsammans med Swedbank lokalt i Falun med sikte på framtidens bank.

- Vi är väldigt glada att vi får vara med och skapa förutsättningar för framtidens bank. Det är också glädjande att vi nu får in Swedbank som hyresgäst i denna lokal. Det kommer att bidra till ytterligare ökade flöden i området, säger Jessica Nyman, Affärsområdeschef, Diös Dalarna.

- Det har varit ett mycket bra samarbete mellan oss och Diös. Vi har gemensamt jobbat fram en lösning som känns i framkant och lokalen kommer att passa Swedbanks nya koncept mycket bra. Med detta hoppas vi kunna förstärka vår identitet för både befintliga och nya kunder och vi ser fram emot att flytta in under våren, säger Linda Jonsson, Bankchef, Swedbank Falun.

Swedbank flyttar från Bergströms galleria, vilket möjliggör en utveckling för ökad handel och nya butikskoncept i de lokalerna. Helt i linje med de nya planer som finns för gallerian och som presenteras längre fram under nästa år.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se