Diös nya femårsavtal

Diös nya femårsavtal

Transaktion

19 augusti 2016

Diös köpcentrum Smedjan i Luleå får ny stor hyresgäst.

Diös och hårvårdskedjan LYKO har tecknat ett 5-årigt avtal med start i oktober. Kedjan kommer att hyra en 175 kvm stor lokal i galleria Smedjan i centrala Luleå. LYKO kommer med sitt breda utbud av skönhet, hårvårdsprodukter och frisörsalong att ytterligare stärka gallerians utbud. Detta är kedjans 36:e butik och salong i raden av nyetableringar i år.

- Vi är glada över att kunna hälsa ett så starkt varumärke som LYKO välkommen till Norrbottens största galleria. LYKO kommer att göra shoppingupplevelsen ännu bättre för gallerians besökare. Framgångsreceptet som bidragit till denna och flera nyetableringar under kort tid är vårt nyinrättade retailteam där förvaltare, uthyrare, projektledare och centrumledare fokuserat jobbar tillsammans för att stärka våra galleriors utbud, säger Gabriel Larsson, retailchef Diös, i ett pressmeddelande.

- Vi har länge haft fokus på att hitta ett bra läge i norra Sverige, så vi är förväntansfulla över att i oktober kunna slå upp portarna i Smedjan och Luleå, säger Cesar Barrios, Etableringschef LYKO.

Gallerian Smedjan som invigdes 2002 är Norrbottens största galleria. På totalt fyra plan finns 33 butiker, konditori och kafé.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se