Diös kan bli Årets Fastighetsbolag
Mia Forsgren, Kommunikationschef på Diös Fastigheter. Foto: Diös Fastigheter

Diös kan bli Årets Fastighetsbolag

Fastighetsgalan

25 november 2019

Diös Fastigheter är nominerade till Årets Fastighetsbolag Kommersiellt som delas ut på Fastighetsgalan på Berns.

Årets Fastighetsbolag Kommersiellt är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

– Det känns såklart både hedrande och roligt! Fantastiskt att andra ser allt utvecklingsarbete vi gör för att bli ett ännu bättre bolag och en ännu bättre partner för våra hyresgäster och alla andra, säger Mia Forsgren, Kommunikationschef på Diös Fastigheter.

Det är World in Propertys läsare som fått chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra. Och Mia Forsgren spekulerar i varför just Diös är ett av de nominerade bolagen.

– Vi har gjort en otrolig utveckling i bolaget de senaste 6 åren där vi fokuserat på våra hyresgäster i syftet att skapa ännu bättre relationer och möjligheter för tillväxt utifrån vår strategi om stadsutveckling. Vi menar att stadsutveckling handlar om att skapa attraktiva platser i centrum där människor vill vara, umgås, arbeta, bo och uppleva. Det jobbar vi hårt med varje dag. Där är våra hyresgäster helt avgörande.

– Vi hoppas och tror att det märks att vi gör skillnad i vårt arbete med att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Vi finns ju i Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Gävle, Åre, Östersund, Mora, Falun och Borlänge. Alla de städerna är under tillväxt på olika sätt där vi driver frågorna om att utveckla centrum till att bli attraktiva platser med en långsiktig hållbar tillväxt för alla som verkar i respektive stad. Vi driver också projektutveckling i alla städer där vi både bygger nya fastigheter som ger möjligheter till nya etableringar och bygger till/förtätar för att kunna hjälpa företag att utvecklas och därmed bidra till att fler människor rör sig i våra städer oavsett om de bor, jobbar, shoppar, upplever, umgås eller annat, fortsätter hon.

Röstningen är nu öppen, lägg din röst på Fastighetsgalan.se

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se