Diös hyresgäster växer i Gävle
Foto: Diös

Diös hyresgäster växer i Gävle

Uthyrning

10 april 2019

Just nu utvecklar fastighetsägaren Diös lokalerna till att bli ett modernt citykontor med hög standard.

 

Kommunikationsbyrån Lundberg & Co etablerar sig på Drottinggatan i centrala Gävle. Inflyttning beräknas bli sommaren 2019.

– Vi är glada över att kunna att hjälpa Lundberg & Co att ta nästa kliv och utvecklas i nya högklassiga lokaler mitt i Gävle centrum. Utanför kontoret finns den pulserande Drottninggatan vilket kommer passa bolagets ambitioner väl. Vi arbetar aktivt med att fylla centrala Gävle med ett spännande och varierat innehåll, vilket vår senaste etablering med Lundberg & Co bidrar till, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.

Lundberg & Co grundades 1993 och arbetar med att utveckla långsiktigt hållbara kommunikationskoncept för företag inom en rad olika branscher. Företaget har sitt säte i Gävle men har också kunder i Stockholm och övriga landet. Lundberg & Co har 26 anställda och ägs av moderbolaget Kilometer Kommunikation. Deras nya lokaler är cirka 500 kvadratmeter.

– För oss är det oerhört viktigt att finnas nära människor där de lever och verkar. Det är vårt enda sätt att kunna skapa relevant och effektiv kommunikation, oavsett om vi jobbar med lokala eller rikstäckande uppdrag. Det har visat sig vara en framgångsrik taktik eftersom vi växer med nya kunder och medarbetare. Diös har bemött våra önskemål om nya kontorslokaler med hög standard i A-läge mycket väl och med fem minuter till tågstationen kan vi vara lättillgängliga för både kunder och medarbetare, säger Mathias Öhlander, vd på Lundberg & Co.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se