Diös hyr ut till ny aktör i Gävle
Bild: Diös

Diös hyr ut till ny aktör i Gävle

Uthyrning

22 juni 2023

För att stärka sin position i staden väljer hyresgästen att etablera sig i ett modernt och tillgängligt kontor i Magasinen, som är ett område under stark uppgång

BK Beräkningskonsulter är Sveriges största oberoende företag inom byggnadsekonomi och byggnadsbeskrivningar. Bolaget grundades år 1981 och idag arbetar ca 30 anställda i Stockholm, Göteborg och Sandviken. På Norra Skeppsbron i Gävle kommer i dagsläget tre medarbetare att ha sin utgångspunkt.

– Med kunder över hela landet är det viktigt för oss att finnas i tillgängliga och strategiska lägen. Området och närheten till centralstationen gjorde att vi snabbt kände att detta var rätt plats för oss. Vi är glada över att ha säkrat en plats i Magasinen redan nu, vi tror starkt på utvecklingsplanerna och att detta kommer att bli en myllrande och dynamisk stadsdel, säger Örjan Bengtsson, kontorsansvarig, BK Beräkningskonsulter.

– Vi gläds över det växande intresset för Magasinen och allt fler vill vara med på utvecklingsresan. Det känns såklart extra roligt att få introducera ett, för staden, nytt bolag till området. Vi har inlett en fin relation med BK Beräkningskonsulter och ser fram emot att följa deras fortsatta resa. Varmt välkomna till oss och till Gävle, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se