Diös hyr ut till klädkedjan
Foto: Diös Fastigheter

Diös hyr ut till klädkedjan

Uthyrning

12 augusti 2019

Lokalerna utvecklas just nu i sin helhet efter kedjans butikskoncept inför invigningen den första oktober.

Jeansbolaget har sedan starten 2016 etablerat butiker över hela Sverige. Satsningen i Mora blir den 31:a i ordningen. Med sitt huvudsakliga fokus på denim strävar de efter att förse kunder med mode av bra kvalitet från välkända varumärken. Jeansbolaget är sedan tidigare hyresgäst till Diös i Luleå och Gävle.

- Vi är glada över att möjliggöra för Jeansbolagets satsning i Mora. Etableringen mitt på gågatan blir ett bra komplement till det befintliga utbudet i stadskärnan. Vi är övertygade om att Jeansbolaget kommer att öka stadens attraktivitet och bidra med ökade flöden av människor - helt i linje med vår strategi om stadsutveckling, säger Markus Westman, förvaltare, Diös.

- Vi är glada över vår etablering i centrala Mora då många kedjor väljer bort mindre orter för etableringar i större städer och köpcentrum. Mora har ett stort handelsupptagningsområde så en butik med de största jeansvarumärkena kommer att tillföra mycket för många. Vi på Jeansbolaget ser fram emot en spännande och händelserik höst tillsammans med Diös, säger Sandra Hammarstrand, franchisetagare, Jeansbolaget.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se