Diös hyr ut till hamburgekedja
Foto: Diös.

Diös hyr ut till hamburgekedja

Uthyrning

22 december 2017

I början av april flyttar Bastard Burgers in på Stortorget i centrala Östersund. Fastighetsägaren Diös påbörjar utveckling av lokalen i början av januari 2018.

 

Bastard Burgers öppnade sin första restaurang i Luleå för lite mer än ett år sedan. I och med öppningen i Östersund slår de upp portarna för sin sjunde restaurang. Grundidén är att servera högkvalitativa hamburgare gjorda på lokala råvaror med inspiration från New York. Ett koncept som uppskattats av både kritiker, matälskare och restaurangbranschen. De har blivit hyllade av matbloggare och hamburgerkritiker över hela Sverige och var bland annat finalister i utnämningen om årets varumärke i Luleå. Bolaget har idag cirka 60 anställda.

- Det känns väldigt bra att kunna erbjuda Bastard Burgers lokaler i centrala Östersund. Det blir en ny mötesplats, vilket ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Nu ser vi fram emot öppning i början av april 2018, säger Sandrina Zetterström, affärsutvecklare, Diös.

-Vi är väldigt glada och laddade inför vår öppning i Östersund. Det är vår största satsning i en lokal som vi alla direkt kände att vi kan göra något riktigt roligt med. Det är bästa tänkbara läge för oss i en stad som vi länge sneglat på och velat etablera oss i. Vi hoppas och tror att vi blir ett välkommet och passande tillskott i Östersund, säger Simon Wanler, grundare och vd, Bastard Burgers.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se