Diös hyr ut till coworking-koncept
Foto: Diös Fastigheter

Diös hyr ut till coworking-koncept

Uthyrning

2 september 2019

Nu tar fastighetsägaren Diös ytterligare ett kliv i riktningen att skapa en högkvalitativ företagshubb när coworking-aktören Great Space etablerar sitt koncept i Sundsvall.

Sundsvallsföretaget Great Space grundades 2016 och har sedan dess haft verksamhet i gallerian i centrala Sundsvall. Great Space erbjuder flexibla fullservice kontorslösningar och en öppen och kreativ mötesplats för såväl små som stora företag och organisationer. Sedan årsskiftet ägs och drivs Great Space av NorthWorx som genom Great Space och sitt andra dotterbolag House Be har verksamhet i fem svenska städer. Målet är att bygga den ledande Coworking-aktören i norra Sverige. I november etablerar de en helt ny coworkingyta och fortsätter ha en nyckelroll i huset.

- Äntligen kan vi presentera vårt nästa steg i den spännande utveckling som sker i Metropolhuset. Vår ambition är att, tillsammans med Great Space och andra aktörer, fortsätta utveckla framtidens arbetsplatser och locka fler företag till Sundsvall, säger Jenny Svensson, förvaltare, Sundsvall.

- Vi ser fram emot att vara en central del i utvecklingen av Metropol. Tillsammans med Diös har vi hittat ett spännande och helt nytt koncept som vi ser fram emot att presentera för Sundsvalls företag och organisationer, säger Petter Ekman, VD, Great Space.

Etableringen innebär ett fördjupat samarbete mellan Diös och Great Space med målet att arbeta aktivt med stadsutveckling och möta framtidens behov av kontorslokaler. På längre sikt väntas kundupplevelsen bli anpassad till ett modernt företagande med hållbar livsstil.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se