Diös hyr ut till bemanningsföretag i Luleå

Diös hyr ut till bemanningsföretag i Luleå

Uthyrning

14 januari 2021

Nu har rekryteringsföretaget Clockwork etablerat sig i Diös kontorskvarter på Smedjegatan i Luleå.

Granne med ett flertal stora företag och i direkt anslutning till bland annat Luleås största shoppingcenter Smedjan kommer de erbjuda tjänster inom kompetensförsörjning.

Sedan starten 2012 har Clockwork etablerat sin verksamhet på 20 orter runt om i Sverige. Med fokus på Norrland har de under senare åren startat upp kontor längs hela Norr- och Västerbottens kustremsa. På kontoret i Luleå arbetar idag två medarbetare med att hjälpa företag att hitta rätt i sina rekryteringar. Planen är att växa till det dubbla innan året är slut.

– Området kring Smedjegatan är attraktivt och vi märker en allt större efterfrågan på flexibla kontor i city. Vi är glada över att möjliggöra för Clockwork att fortsätta satsa i Norr och ser fram emot en långsiktig relation tillsammans, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå.

– Det händer otroligt mycket spännande i Luleå och Norrbotten just nu och vi ser fram emot att kunna vara nära och tillgängliga för våra kunder och kandidater, något som våra nya lokaler ger oss möjlighet till, säger John Bergmark, Marknadsområdeschef, Clockwork.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se