Diös hyr ut till Aspia i Hjorten i Skellefteå
Diös utvecklar klassiska Hjorten-huset i Skellefteå till ett modernt och flexibelt kontorskoncept. Aspia är ny hyresgäst från och med nästa år.

Diös hyr ut till Aspia i Hjorten i Skellefteå

Uthyrning

3 september 2021

Från och med januari 2022 är rådgivnings- och redovisningsbyrån Aspia hyresgäst i Diös kontorshus Hjorten i Skellefteå. Diös utvecklar de anrika lokalerna till ett modernt och flexibelt kontorskoncept.

Aspia, som sedan tidigare har ett kontor i Skellefteå, är landets ledande företagspartner med tjänster inom bland annat redovisning, lön, affärsrådgivning och skattetjänster.

Genom flytten till nya och moderna lokaler i Hjorten vill man befästa sin roll som skellefteföretagarnas bästa företagspartner.

– Det har från start varit ett stort intresse för den positiva utvecklingen av Hjorten, och vi är väldigt glada över att ha tecknat ytterligare ett viktigt avtal i fastigheten. Det känns riktigt bra att välkomna Aspia som ny hyresgäst hos oss, och som granne i huset. Nu ser vi fram emot att utveckla ett kontor som möter deras högt ställda krav på en attraktiv och trivsam arbetsmiljö, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå.

Av Aspias 1 450 anställda kommer 32 att husera i Hjorten med start i början på nästa år.

– Den optimism och framtidstro som genomsyrar hela regionen är något som ligger helt i linje med vad vi på Aspia värderar och vill bidra till. Med vårt nya läge blir vi än mer tillgängliga, och det känns bra att kunna verka i en fastighet där historia kombineras med moderna och hållbara lösningar, säger Andreas Boman, kontorschef på Aspia.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se