Diös hyr ut i Östersund
Foto: Diös Fastigheter

Diös hyr ut i Östersund

Uthyrning

27 augusti 2019

Östersund får en helt ny padelanläggning när PDL Center i Östersund expanderar och slår upp portarna till en inomhusbana på Ställverksvägen 1.

Padel är en racketsport som framför allt utövas i Spanien och Latinamerika. På senare år har sporten ökat kraftigt på den svenska arenan och är idag världens snabbast växande idrott. I takt med att efterfrågan ökar expanderar nu PDL Center i Östersund och startar en helt ny anläggning i Diös lokaler på Ställverksvägen i Östersund.

- Eftersom padel är en enormt populär sport med många utövare är det jätteroligt att kunna möjliggöra för en helt ny padelanläggning med två banor i Östersund. Fastigheten finns lättillgänglig för alla och kommer bidra med mycket liv och rörelse till den delen av stan, säger Henrik Sjöstrand, uthyrare, Diös.

- Det är jättekul att vi växer i Östersund. Tillsammans med Diös har vi nu hittat den ultimata lokalen för oss att växa i. Vi har ett jättebra samarbete och vill hälsa nya och gamla kunder välkomna till vår nya anläggning på Ställverksvägen 1 i slutet av sommaren, säger Torbjörn Ryman, PDL Center Östersund.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se