Diös hyr ut i centrala Umeå
Foto: Diös Fastigheter

Diös hyr ut i centrala Umeå

Uthyrning

29 oktober 2019

Zaion har funnits i Umeå sedan ett år tillbaka och väljer i samband med flytten att utöka sina ytor. Just nu utvecklas lokalerna som beräknas stå klara för nyöppning den 1 november.

Zaion är en afrikansk restaurang som öppnade i Umeå 2018. Här serveras vällagad klassisk afrikansk mat på ett traditionellt afrikantsk vis. Fokus är att erbjuda alla gäster en kulturell upplevelse.

- Det är roligt att vi kan erbjuda Zaion nya uppgraderade ytor med ett bra centralt läge i Umeå. Restaurangen är en trevlig mötesplats och det är jättekul att de flyttar till våra lokaler på Storgatan, säger Maria Kolterud, uthyrare, Diös.

- Vi har sökt en bra lokal i centrala Umeå under en tid och är glada över att äntligen hittat det perfekta läget. Vår flytt till storgatan 43 kommer göra oss mer konkurrenskraftiga och vi ser fram emot att servera mer vegansk och vegetarisk traditionell exotisk mat. Vår flytt till nya större lokaler hos Diös möjliggör att vi kan statsa mer på unika maträtter och erbjuda Umeå en ny smakupplevelse, säger Mike Tekese Milkyab, ägare, Zaion.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se