Diös hyr ut i centrala Skellefteå

Diös hyr ut i centrala Skellefteå

Uthyrning

13 juni 2022

Till våren slår Cykel & Fiskecenter i Skellefteå AB upp portarna på ny adress i centrala Skellefteå och blir därmed hyresgäst hos Diös

Den nya butiken flyttar in i före detta Postenhuset, granne med Kulturhuset Sara. Diös utvecklar just nu lokalerna och inflyttning planeras till mars 2023.

Den anrika cykel- och friluftsbutiken som tillhandahåller cyklar och friluftsutrustning samt utför cykelreparationer, har funnits i expansiva Skellefteå i mer än 25 år. Nu flyttar de till en ny modern butik på ca 450 kvadratmeter i mycket centralt läge med ökad tillgänglighet och entré från Kanalgatan och skyltfönster mot Torggatan och Kulturhuset Sara.

–  Skellefteå växer så det knakar och det gör även vi. Våra nya lokaler passar verksamheten perfekt och vi ser stora fördelar med det nya centrala läget, säger Tommy Engström, Cykel & Fiskecenter.

– Cykel & Fiskecenter är en välkänd och omtyckt butik i Skellefteå och vi är mycket glada att få dem som hyresgäster. Kombinationen av ett välsorterat utbud inom friluftsliv tillsammans med möjligheten att få sin cykel reparerad ligger helt i tiden och är precis vad vi strävar efter att erbjuda i vår mix av kontor, bostäder och urban service, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå.  

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se