Diös hyr ut i centrala Gävle
Foto: Diös Fastigheter

Diös hyr ut i centrala Gävle

Uthyrning

11 september 2019

Etableringen i Gävle blir kedjans åttonde butik och omfattar en yta om cirka 600 kvm

Nu är det klart att secondhandbutiken Busfrö Nytt & Bytt blir ny hyresgäst till Diös i centrala Gävle. I början av december slås portarna upp till den nya butiken i det expansiva WASA-huset på Norra Stapeltorgsgatan 11.

Busfrö Nytt & Bytt är en modern secondhandbutik som grundades 2010 i Västervik. Konceptet finns i franchiseform i Jönköping, Norrköping, Motala, Kalmar, Halmstad och Oskarshamn. Busfrö kännetecknas av en färgglad miljö med kläder och prylar i gott skick för barn och vuxna, generösa öppettider, kortbetalning och öppet köp. Försäljningen sker på kommission, vilket innebär att de privatpersoner som förser butiken med varor får del av försäljningsintäkterna tillbaka.

- I dessa tider känns det roligare än någonsin att vara med och bidra till att en hållbar, modern och inspirerande etablering som Busfrö nu blir verklighet i centrala Gävle. Vi är övertygade om att den här typen av innehåll lockar en bredare kundkrets till city och dessutom rimmar deras affärsidé väl med vår egen strategi om ansvarsfullt agerande. Vi önskar Busfrö varmt välkomna som hyresgäst till oss, säger Daniel Jansson Westblom, förvaltare, Diös.

- Vi brinner för hållbarhet och mode och vill bidra till att Gävles stadskärna fortsätter att utvecklas -utan att det bidrar till ytterligare klimatavtryck. Busfrös koncept är en samhällsnytta och en destination för grön shopping och vi är glada att vi hittade den perfekta lokalen genom Diös. Här kommer vi kunna utveckla vår verksamhet tillsammans med en hållbar fastighetsägare som delar vår vision. Vi är jättetaggade på att få slå upp portarna till Busfrö i början av december och hälsar alla välkomna att besöka oss, säger Emma Lilja och Annelie Wahlman, franchisetagare, Busfrö Nytt & Bytt.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se