Diös gör ny Sundsvall-uthyrning
Foto: Diös Fastigheter

Diös gör ny Sundsvall-uthyrning

Uthyrning

26 september 2019

Fastighetsägaren Diös jobbar löpande med strategiska förändringar i huset som går i linje med visionen om att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

KFX är en HR partner med fokus på konsult- och rekryteringstjänster. Här arbetar omrking 500 personer varje dag fördelat på städerna Stockholm, Västerås, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå. Företaget är en HR-partner som skapar långsiktiga relationer med både kunder och personal.

- Det är jättekul att vi kan presentera ännu ett företag som etablerat sig i företagshuset Metropol. KFX har många besökare varje dag och är ett attraktivt varumärke som kommer bidra till att fler människor rör sig i huset varje dag. Vi ser fram emot att jobba tillsammans med KFX och fortsätta utveckla Sundsvall framåt, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.

- Vi valde att flytta till Metropol för att komma till ett mer flexibelt kontor där vi har möjlighet att nätverka och att nyttja Metropols nya lounger och utomhusytor. Vi gillar Diös koncept med att ha allt under samma tak och vill vara med på resan att skapa ett attraktivt företagshus i centrala Sundsvall. Vi är en personlig HR-partner som verkat i Sundsvall i över 20 år. Vi kan våra kunder och jobbar nära både dem och våra konsulter. Vi ser fram emot att kunna bjuda in våra kunder och samarbetspartners till våra nya fina lokaler, säger Pernilla Wedin, regionchef, KFX.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se