Diös fyller på i Skellefteå

Diös fyller på i Skellefteå

Uthyrning

22 februari 2023

Expansiva gymkedjan NPCGYM fortsätter sin etableringsresa i norra Sverige och öppnar nu anläggning i centrala Skellefteå. Utveckling av de ca 1 500 kvm stora lokalerna pågår och de första gymbesökarna välkomnas till sommaren.

NPCGYM är en kedja av digitaliserade och designade premiumgym i norra Sverige med ett noggrant utvalt utbud inom styrketräning, frivikt, maskinpark, cardio och funktionell träning. De finns sedan tidigare i Luleå, Kiruna, Boden, Gällivare och i centrala Östersund. Nu har de tecknat ett 10-årigt långt grönt hyresavtal med Diös för sin nya, stora och påkostade anläggning i attraktiva källarytor i centrala Skellefteå, i det som tidigare var Scandic Skellefteås mässhall.

– Med sitt unika gymkoncept, högkvalitativa utrustning och egenutvecklade it-system tillför NPC något extra till Skellefteås gymscén och kompletterar stadens befintliga gymutbud på ett positivt sätt. Vi är väldigt glada att få ha dem i våra lokaler och ser fram emot vårens öppning, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå.

– Etableringen i Skellefteå är ett naturligt steg för oss! Vi ser stor potential i de enorma industriella satsningarna och tillväxten av staden, samt att det finns väldigt få större träningsanläggningar och att det saknas en träningsanläggning som fokuserar på premiumutrustning och premiumkänsla. Våra nya lokaler passar oss perfekt och gymmet kommer bli vårt finaste hittills, säger Christian Naarttijärvi, delägare NPCGYM.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se