Diös förlänger Sundsvall-avtal
Foto: Diös Fastigheter

Diös förlänger Sundsvall-avtal

Uthyrning

4 november 2019

Fastighetsbolaget Diös och revisionsbolaget KPMG har tecknat ett nytt förlängt hyresavtal i hamnen i centrala Sundsvall.

I samband med nyuthyrningen utvecklas lokalerna till att bli ett toppmodernt kontor som matchar KPMG’s erbjudande. Nyinvigning beräknas till våren 2020.

KPMG grundades 1923 av Lars Thure Bohlin och erbjuder kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Företaget har 207 000 medarbetare fördelat på 153 länder runt om i världen. I Sverige finns 1500 anställda och i Sundsvall ett 20-tal.

- Området kring hamnen är mycket populärt och vi har fått till en bra mix av hyresgäster och verksamheter i fastigheterna. Därför tycker vi det är fantastiskt kul att KPMG fortsätter satsa och utvecklas i området och i och med det också bidra till områdets attraktivitet genom de uppgraderingar som vi gör i deras lokaler, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Sundsvall.

- Vi är glada över att kunna fortsätta hälsa våra medarbetare och kunder välkomna till vårt befintliga läge i hamnen i centrala Sundsvall under många år framöver. För oss är tillgängligheten, miljön och det attraktiva läget vi har viktigt för att fortsätta kunna erbjuda våra kunder de bästa revisionstjänsterna i Sverige. Att vi nu uppgraderar våra ytor interiört kommer ge hela verksamheten en boost och vi ser fram emot en nyinvigning under våren 2020, säger Lars Skoglund, partner, KPMG.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se