Diös förlänger grönt hyresavtal
Foto: Diös Fastigheter

Diös förlänger grönt hyresavtal

Uthyrning

7 november 2019

I samband med förlängningen totalutvecklar Diös lokalerna till ett modernt och uppdaterat kontor. Nyinvigning av lokalerna på Kyrkogatan beräknas ske i slutet av november.

Fastighetsägaren Diös och Lantmäteriet i Mora har tecknat ett nytt förlängt hyresavtal med grön bilaga.

Lantmäteriet är den myndighet som lägger grunden för samhällsekonomin. Deras information möjliggör kloka beslut som bidrar till hållbar utveckling av samhället i hela Sverige. På kontoret i Mora arbetar 38 personer och planen är att fortsätta växa. Det nya gröna hyresavtalet innebär ett gemensamt åtagande mellan Diös och Lantmäteriet att tillsammans minska miljöpåverkan och arbeta på ett hållbart sätt.

- Det är jättekul att Lantmäteriet satsar i centrala Mora och förlänger med ett grönt hyresavtal. På så sätt säkerställer vi att en viktig arbetsgivare kan fortsätta växa i centrala Mora. Nu ser vi fram emot att färdigställa lokalerna och önskar Lantmäteriet lycka till, säger Markus Westman, förvaltare, Mora.

- Vi är glada över att fortsätta finnas på bästa läge i centrala Mora. Vår organisation växer hela tiden och vi är i behov av att tillskapa nya flexibla ytor och är glada att Diös kunde erbjuda det. Nu ser vi fram emot att fortsätta kartlägga Sverige i våra nya fina lokaler, säger Jeanette Dahlström, funktionschef Fastighetsinskrivningen Mora, Lantmäteriet.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se