Diös expanderar i Umeå

Diös expanderar i Umeå

Uthyrning

8 februari 2018

I början av april öppnar en helt ny sushirestaurang i MVG-gallerian mitt i centrala Umeå.

 

Restaurangens namn blir Sushi & Bowl och kommer att ligga på gatuplan i gallerian, bredvid butiken Glitter. Fastighetsägaren Diös, tillsammans med hyresgästen, utvecklar just nu lokalen till en modern japansk restaurangmiljö.

Restaurang Sushi & Bowl kommer att servera sushi och poké bowls med japaninspirerade tillbehör. All sushi görs för hand. Ägare till Restaurang Sushi & Bowl är Mamun Rashid.

- Det blir ett riktigt bra tillskott i centrum och i MVG med Sushi & Bowl. Att skapa fler mötesplatser i centrum är del av vår plan för Umeå. Vi vill bidra till att fler personer rör sig i stan, säger Sara Bergh, uthyrare, Diös Umeå.

- Det känns fantastiskt att vi snart öppnar dörrarna till vår restaurang. Det här är något vi velat länge och med Diös hjälp har vi kunnat möjliggöra vår idé. Sushi är ett hantverk. Varje bit vi kommer att servera görs omsorgsfullt for hand. Sushi & Bowl är ett gott och hälsosamt snabbmatsalternativ för aktiva personer. Nu ser vi fram emot att få hälsa Umeåborna välkomna i april, säger Mamun Rashid, ägare, Restaurang Sushi & Bowl, Umeå.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se