Diös expanderar åt O´Learys
Foto: Diös

Diös expanderar åt O´Learys

Uthyrning

9 april 2018

Under slutet av april öppnar O´Learys upp ett nytt nöjeskoncept med spel och sport.

 

Restaurangen i Sundsvall utökar sin nuvarande verksamhet med ytterligare ett våningsplan. Lokalerna utvecklas just nu av fastighetsägaren Diös tillsammans med O´Learys till att bli en modern mötesplats för mer sport.

- O’Learys är en väl etablerad mötesplats på Storgatan sedan 2010 och det är såklart väldigt roligt att verksamheten nu utvecklas med ny inriktning och större lokaler. Att kunna bidra till tillväxt i centrala Sundsvall och också ett mer attraktivt centrum, är vad vi menar med stadsutveckling, säger Sofie Stark, affärschef, Diös Sundsvall.

Restaurangen i Sundsvall kompletteras nu med ytterligare sport genom spelsammanhang.

- Vi tror på Sundsvalls innerstad och det känns väldigt positivt att vi har hittat en lösning för att utöka vår verksamhet i ett bra läge. Vi ser fram emot öppningen och hälsar alla gäster varmt välkomna till vårt nya nöjeskoncept, en spelvåning som innefattar ett brett utbud av spelformer som t.ex. golfsimulator, klättervägg, shuffleboards, biljard, basket & arkadspel och naturligtvis så ska vi visa sport på tv också. Vi har försökt hitta något att göra för dom flesta helt enkelt, säger Magnus Torstensson, ägare, O´Learys Sundsvall.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se