Diös expanderar – nya hyresgäster

Diös expanderar – nya hyresgäster

Uthyrning

14 februari 2020

CWT - Business-to-Business-for-Employees travel management-plattformen är ett expansivt bolag som fortsätter att växa i Falun.

Nu är det klart att fastighetsägaren Diös totalutvecklar deras nya lokaler på två plan mitt i centrala Falun. Det nya kontoret väntas stå klart sommaren 2020.

CWT erbjuder innovativ teknologi och en effektiv, trygg och säker reseupplevelse. De hanterar över 100 000 resenärer per dag och hanterar omkring 100 events per dygn. Nu utökar de sin verksamhet i Falun och kommer att finnas på två plan mitt i centrum från och med juli 2020. Den växande efterfrågan på resenärens säkerhet gör att företaget ser goda chanser att fortsätta växa och rekrytera i framtiden.

- Vi ser mycket fram emot att påbörja utvecklingen av våra nya lokaler. För oss är läget och tillgängligheten viktig och i kombination med det kunna erbjuda nya lokaler till medarbetare är strålande. Vår strategi är att fortsätta vara framgångsrika och självklart hoppas vi på att kunna rekrytera fler medarbetare till oss. Vi är glada över att Diös tillgodoser våra behov vilket nu leder till den här fantastiska utvecklingen för oss, säger Mirka Videkling, Operations Manager Sweden, CWT.

- Det är riktigt roligt att vi nu växlar upp vårt samarbete med CWT, som är vår hyresgäst sedan länge. De nya lokalerna vi utvecklar, på bästa läge i centrala Falun, möjliggör deras fortsatta tillväxt. De är en viktig aktör för Falun, säger Elke Herbst, Förvaltare, Diös.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se