Diös etablerer Harrys i Falun
Foto: Diös

Diös etablerer Harrys i Falun

Uthyrning

17 november 2017

Under 2018 öppnar restaurang Harrys i Bergströms Galleria i centrala Falun. Just nu utvecklar bolaget lokalen med restaurangkedjans koncept.

 

Under 2018 öppnar restaurang Harrys i Bergströms Galleria i centrala Falun. Bakom etableringen står Tusekon AB, Ferdinand Seton och Jason Tummings, idag ägare till Etage i Falun. Öppningen av restaurangen möjliggörs genom så kallad crowdlendning, där bolaget samarbetar med många små investerare. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalen med restaurangkedjans familjära koncept.

Restaurangkedjan Harrys finns idag i över 30 städer i Sverige, med grunden i Falkenberg där den första restaurangen öppnades 1993. För etableringen i Falun används investeringsformen Crowdlending, där bolaget bjuder in privatpersoner och investerare att vara med i konceptet.

- Denna etablering är absolut något som Falun behöver, och kommer vara ett riktigt bra tillskott för staden. Det är också del av utvecklingen av Bergströms galleria och ligger helt i linje med vårt fokus på stadsutveckling. Ferdinand och Jason är båda riktigt duktiga entreprenörer. Det har de bland annat visat genom sin satsning på Etage här i Falun, säger Gabriel Larsson, affärschef retail, Diös.

- Vi har haft ett bra samarbete med Diös och lokalen kommer att passa vårt koncept perfekt. Att bli franchisetagare för Harrys känns ju självklart väldigt roligt för vår del. Kedjan har en stark grund i att bygga gemenskap och glädje för sina kunder. Vi vill fortsätta på samma spår för Harrys här i Falun. Vi hoppas att det ska en bra hemmakänsla och att alla falubor ska komma in på Harrys och veta att de hör hemma här, säger Jason Tummings, Tusekon.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se