Diös etablerar stor snabbmatkedja
Foto: Diös

Diös etablerar stor snabbmatkedja

Uthyrning

14 januari 2019

Konceptet bygger på fräscha råvaror, lokalproducerade grönsaker, kött av hög kvalitet och flera olika vegetariska alternativ.

Till sommaren 2019 etablerar sig den hälo- och miljöinriktade kebabrestaurangen German Döner Kebab på Kungsgatan 3 i centrala Gävle.

Nu färdigställer fastighetsägaren Diös lokalen till att bli en fullskalig restaurang att servera näringsrik kebab till Gävleborna.

– Det känns bra att kunna erbjuda German Döner Kebab lokaler på bästa läge i centrala Gävle. Det är del av vår stadstuvecklingsplan för centrala Gävle där vi förstärker utbudet med ytterligare restaurangkoncept. Nu hälsar vi våra nya hyresgäster välkomna och ser vi fram emot öppning, säger Anders Hedström, förvaltare, Diös Gävle.

Internationella snabbmatskedjan German Döner Kebab startade i Berlin 1989 och har idag 70 restauranger världen över. 

I Sverige har kedjan funnits sedan 2014 och nu är det klart att nästa etablering blir i Diös lokaler i Gävle

– Vi har sedan lång tid tillbaka sökt lokaler i centrala Gävle och haft diskussioner med flera fastighetsägare utan att hitta något som passar oss. I somras blev denna lokal ledig och vi är mycket glada över både läget och vårt goda samarbete med Diös som är en stor fastighetsägare och nu ser vi fram emot ett fortsatt bra samarbete även på andra orter och våra framtida etableringar norr om Gävle. Vi ligger nu strategiskt bland fler väletablerade krogar i Gävle vilket är perfekt för oss, säger Shikar Baker, area developer, German Döner Kebab.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se