De utökar på Frölunda Torg

De utökar på Frölunda Torg

Uthyrning

22 mars 2023

De utökar och öppnar i ny lokal på Frölunda Torg - från kiosk till permanent barbershop.

I mars inviger BarberQuick sin nyöppnade lokal på Frölunda Torg. Verksamheten satsar på att bredda sitt utbud och går från att vara en kiosk på allmänyta till en permanent etablerad barbershop i köpcentrumet – en mer attraktiv lösning för såväl besökare och verksamhet som för Frölunda Torg. Den nya salongen har en exklusiv barberarkänsla på nedre plan i Centralhallen, mitt i händelsernas centrum.

- Vi är mycket stolta över att utöka och flytta in BarberQuick i den nya lokalen. De första hundra klippkunderna kommer att få en goodiebag till ett värde av 150 kronor och vi kommer ha flera riktigt fina erbjudanden på många produkter, säger Naim el Khoury, VD och ägare på BarberQuick.

Fredagen den 24 mars invigs barbershopen som har gått från att vara 30 kvadratmeter till att flytta in i luftiga 155 kvadratmeter. BarberQuick ligger belägen mitt i Centralhallen med Sketchers och Polarn O. Pyret som närmsta grannar och den utökade ytan möjliggör att fler kunder kommer att kunna nyttja det breda utbudet och den utmärkta servicen utan prishöjningar. Den nya lokalens interiör genomsyras av en lyxig känsla av barberarinredning från förr men med nutida modern prägel. En sittgrupp finns lägligt placerad i nära anslutning till entrén där kunderna kan slå sig ner och ta en kopp kaffe eller frukt i väntan på att få hjälp – allt för att skapa en lugn och trivsam miljö för den väntande kunden. I samband med flytten kommer besökarna få möjlighet att ta del av flera förmånliga erbjudanden på 20–50 procent rabatt på utvalda produkter.

- Det är med värme och glädje som vi välkomnar BarberQuick in i en fantastiskt fin lokal om hela 155 kvadratmeter. Naim har, tillsammans med hela sin personal, under några år varit etablerad hos oss i form av en enklare enhet. Den nya satsningen med en mer generös yta möjliggör nu att de kan inspirera och erbjuda en ännu bättre service och ett bredare sortiment för våra besökare och på så vis också få bättre försäljningsmöjligheter. Det känns jättekul att BarberQuick har lyckats hos oss på Frölunda Torg. Nu finns det inga begränsningar för deras fortsatta utveckling, säger Tobias Heurlin, biträdande centrumchef på Frölunda Torg.

BarberQuicks koncept är erbjuda allt från traditionell rakning och trimning av skägg till klassiska klippningar för dam och herr samt erbjuda de bästa märkena inom hårvård. BarberQuicks koncept innebär också att kunden ej behöver boka tid i förväg - här gäller drop-in och garanterad hjälp inom 45 minuter.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se