Datscha flyttar in hos AMF
Foto: AMF

Datscha flyttar in hos AMF

Uthyrning

27 juni 2018

Nu expanderar bolaget och växer ur sina gamla lokaler. Datscha flyttar in i en av AMF:s toppfastigheter.

 

Datschas nya kontor är på 623 kvadratmeter beläget på våning 11 i fastigheten Mentorn 1, Kungsbron 2. Bland övriga hyresgäster i fastigheten kan nämnas B3 Consulting Group och Google som upptar flera våningsplan längst ner i fastigheten.

I fastigheten finns även direkttillgång till det norra spårområdet vid Stockholms central, bland annat Arlanda Express. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Breeam och ägs av AMF Fastigheter.

– Vi ser verkligen framemot att flytta in i våra nya coola lokaler på det översta våningsplanet på Kungsbron 2 i Stockholm. Flytten är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att växa och den innebär dessutom att vi till exempel kan hålla ännu fler seminarier och utbildningar för våra kunder” säger Jacob Philipson, vd Datscha, och fortsätter:

– De nya lokalerna är, tillsammans med vårt nya DevNest i Luleå, ett resultat av att vi dubblat vår utvecklingsstyrka. Vi har nu ett team på över 20 utvecklare och vi bygger muskler för att kunna öka utvecklingstakten ytterligare och skapa en mängd nya, nyttiga funktioner för fastighetsbranschen avslutar Jacob Philipson

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se