Cushman rådgivare åt Oscar Properties

Cushman rådgivare åt Oscar Properties

Uthyrning

21 mars 2019

Cushman & Wakefield har varit rådgivare till Oscar Properties när Boost Private Health Club väljer Nacka Strand för sin första hälso-club i Stockholm.

I lokalerna på 400 kvm, belägna precis vid sjökanten på Augustendalsvägen 68 får de som väljer att träna hos Boost göra det med en vacker utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp.

Oscar Properties uthyrning till Boost följer en ihållande trend som Cushman & Wakefield har observerat vid etableringar i kommersiella fastigheter i Stockholm.

- Vi har den senaste tiden sett att det i allt fler kommersiella fastigheter utvecklas verksamheter för just rekreation, upplevelser och träning. Boost som nu valt Nacka Strand för sin första anläggning i Stockholm är ett bra exempel på detta. De kommer bidra till en mer levande miljö nere vid sjökanten och även skapa ett mervärde för företag och boende som får möjlighet att träna i en mycket vacker och inspirerande miljö, säger Jessica Gräsberg, Leasing Manager, Cushman & Wakefield säger.

- För oss var utformningen, läget och känslan helt avgörande i valet av lokaler. Nacka strand ger oss precis det vi har letat efter, säger Christer Söderberg, Boost Private Health Club.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se