Cushman hyr ut åt Oscar Foto: PIxabay

Cushman hyr ut åt Oscar

Uthyrning

24 april 2019

Uthyrningen till Sail Racing är den andra på kort tid som Cushman & Wakefield har bistått Oscar Properties med i Nacka Strand.

Det svenska seglarmärket Sail Racing väljer Nacka strand när de etablerar ett nytt showroom i Stockholm. Med huvudkontoret kvar på västkusten öppnar det innovativa klädmärket en ny filial i Stockholm.

Lokalernas inramning precis vid kajkanten och med utsikt över havet förstärker den känslan av varumärket som Sail Racing vill lyfta fram.

- Vi har den senaste tiden sett att det ställs allt högre krav på att valet av lokaler ska spegla företagets varumärke och samtidigt bidra till att attrahera kompetenta medarbetare. Sail Racing är ett gott exempel på när dessa höga krav leder till en perfekt matchning. Närheten till vattnet passar perfekt och Sail Racing kommer dessutom att bidra till att förstärka den redan nu marina känslan i området, säger Jessica Gräsberg, Leasing Manager på Cushman & Wakefield.

Nacka strand är en snabbväxande stadsdel som på kort tid har attraherat många nya företag och boende. Närheten till naturen, utsikten över havet och Stockholms inre skärgård samt tillgången till nya bostäder, kontorslokaler och mötesplatser erbjuder en livfull miljö att bo, arbeta och leva i.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se