Cushman hyr ut åt Fabege
Foto: Fabege

Cushman hyr ut åt Fabege

Uthyrning

12 juni 2018

Nu hjälper bolaget Fabege att fylla en av lokalerna i Solna Business Park.

 

Azets Insight, ledande leverantör av ekonomi- och lönetjänster i Norden, får nu ett nytt svenskt huvudkontor med adressen Ekensbergsvägen 113 i Solna Business Park. Fastigheten, Sliparen 2, där de hyrt lokaler om 2 700 kvadratmeter, ägs och förvaltas av Fabege.

Cushman & Wakefield har varit hyresgästrådgivare till Azets Insight genom hela processen från framtagning av kravspecifikation, lokalsökning till slutförhandling av hyresavtal.

- Vår bransch har stor tillväxtpotential och vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster. Flytten av vårt huvudkontor till Solna Business Park är ett led i vårt fortsatta tillväxtarbete. Vidare planerar vi en flytt till nya lokaler om ca 400 kvm i Göteborg, redan i juli och ytterligare en flytt till nya lokaler om 700 kvadratmeter i Malmö i oktober, säger Anders Fryxell, vd, Azets Insight AB.

- Vi är glada att ha hjälpt Azets att hitta effektiva och bra lokalalternativ som skapar de bästa förutsättningarna inför framtiden och deras expansion, säger Bob Gustafsson, Projektledare, Cushman & Wakefields Occupier Services.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se