Cushman gör ny storsatsning Foto: Cushman & Wakefield

Cushman gör ny storsatsning

Personnytt

11 juni 2019

Cushman & Wakefield förstärker Valuation & Advisory med fyra nya medarbetare i Stockholm. Den stora satsningen på nyanställningar görs för att bredda kunskapsbasen ytterligare.

- Vi upplever ett starkt intresse för initierade analyser och strategisk rådgivning kopplat till våra värderingstjänster. I den föränderliga värld vi lever så gäller det att hela tiden ha fokus på framtidens fastighetsfrågor och tillföra kunden nya insikter och idéer. Genom rekryteringarna vi nu gör så tillför vi ytterligare erfarenhet samt breddar kunskapsbasen för att möta kundernas önskemål och behov såväl idag som i framtiden, säger Anders Elvinsson, Head of Valuation & Advisory, Cushman & Wakefield.

Företagets Valuation & Advisory har i 14 år i rad blivit utsett till Sveriges bästa fastighetsvärderingsföretag av Euromoney Magazine. Årligen värderar teamet över 4 200 fastigheter till ett sammanlagt värde på över 1 100 miljarder kronor på den svenska marknaden. Dessutom utförs ett stort antal analyser av olika slag åt såväl privata som offentliga aktörer.

Claes Hielte har anställts som Associate och ansluter till teamet 17 juni. Claes kommer närmast från en tjänst som Director på JLL, där han arbetat med värdering och strategisk rådgivning med fokus på bostadssegmentet. Claes har tidigare erfarenhet från mark- och exploateringsfrågor från sin tid som konsult på Torkel Öste Fastighetskonsulter. Claes har en kandidatexamen i ekonomi från Högskolan i Gävle.

Staffan Dahlén har anställts som Senior Valuer och har påbörjat sin anställning i Göteborg men kommer från och med oktober att arbeta på Stockholmskontoret. Staffan har mångårig erfarenhet av transaktioner och värdering. Staffan kommer närmast från en anställning på Savills som Associate Director och har tidigare arbetat för Stena Fastigheter som Transaction Manager och innan dess som Fastighetsekonom på Uppsalahem. Staffan har en civilingenjörsexamen inom väg- och vattenbyggnad från Chalmers Tekniska Högskola.

Annie Lilja har anställts som Senior Valuer och påbörjar sin anställning i september. Annie har tidigare arbetat för Swedavia där hon haft flera olika roller och senast ansvarat för kapitalanalys. Innan dess har hon arbetat för Deloitte och Venue Retail Group. Annie har en kandidatexamen i ekonomi från Stockholms universitet och en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Johan Östberg stärker upp teamet i rollen som analytiker. Johan är utbildad civilingenjör inom lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola och har bland annat erfarenhet från Svefa och Lantmäteriet.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se