Cubus etablerar sig hos Diös
Foto: Diös

Cubus etablerar sig hos Diös

Uthyrning

11 september 2017

I början av nästa år kommer Cubus att flytta in i nya lokaler i Smedjan-gallerian mitt i centrala Luleå.

 

Fastighetsägaren Diös, tillsammans med Cubus, utvecklar just nu lokalerna till att bli anpassade för deras koncept. Den nya butiken kommer att ligga på nedre plan i gallerian.

Diös har påbörjat arbetet med att utveckla sina gallerior i Luleå. Planen är att skapa bättre förutsättningar för fler besökare. Målet är att galleriorna ska fortsätta vara självklara mötesplatser för alla som besöker Luleå centrum.

- Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Cubus bättre anpassade lokaler för deras koncept. Detta är en del av det utvecklingsarbete vi startat för våra gallerior, vilket innebär att tillgodose våra hyresgästers behov av anpassade eller nya lokaler och att skapa nya koncept på vakanta ytor. Det gör också att några av våra hyresgäster kommer att byta galleria eller flytta inom befintlig galleria, vilket redan, sedan en tid tillbaka, är påbörjat. Nu ser vi fram emot öppning av Cubus i Smedjan i början av nästa år, säger #Gabriel Larsson, chef retail, Diös.

Vidare kommer Eurosko att integrera sina två butiker till en i Smedjan-gallerian för att erbjuda sina kunder ett bredare sortiment på ett ställe, där Ecco blir en egen avdelning i butiken. Det sker från och med oktober.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se